У Харкові водій на зелене світло збив двох школярів (фото)

Брати-близнюки знаходяться в важкому стані в Харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги

У Харкові на перехресті проспекту Тракторобудівників та вулиці Василя Стуса водій збив двох неповнолітніх братів. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції уточнили, що дітям по 11 років. Вони переходили дорогу на регульованому пішохідному переході. Їх збив 60-річного чоловіка, який перебував за кермом "ЗАЗ". Школярі госпіталізовані в Харківську невідкладну допомогу.

У поліцію повідомили про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Тракторобудівників 19 жовтня близько 16:10.

Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень Московського відділу поліції. Всі обставини аварії встановлюються. Поліція опублікувала фото з місця події.

У Telegram-каналі "ХС | Харків" повідомлення про збитих дітей з'явилося близько 15:45. Очевидці теж написали, що збили дітей і опублікували фото з місця події.

"На тракторі та Стуса знову збили пішоходів. Поліція на місці, швидкої немає. Збили імовірно підлітків", - йдеться в повідомленні.

У коментарях під знімками одна з користувачок уточнила, що потерпілими в ДТП стали двоє братів-близнюків, обидва в лікарні у важкому стані.

"Збили двох братів близнюків, зі школи, де син вчиться. Їм по 11 років. Переходили на зелений. Збив дід на "Таврії". Діти в невідкладній, у важкому стані. У шкільному чаті написали, збираємо на лікування ", - написала коментатор.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові вночі з 6 на 7 жовтня водій машини марки BMW на швидкості збив 16-річну дівчину, яка переходила дорогу в районі Ботанічного саду. У відділі комунікацій поліції ГУ НП в Харківській області підтвердили факт аварії в Шевченківському районі та додали, що зараз постраждала з численними травмами госпіталізована в міську клінічну лікарню швидкої й невідкладної медичної допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися