На Харківщині потонули школярі

Троє школярів провалилися під лід в Харківській області

У понеділок, 17 лютого, в Лозовій Харківської області троє школярів провалилися під лід на водоймищі. Про це "Коментарі. Харків" дізналися Відділі комунікації поліції Харківської області.

Надзвичайна подія сталася близько 15:00. 

12-річного хлопця врятували випадкові свідки події. Зараз він перебуває у лікарні. Його товариші 12 та 13 років загинули. Їх тіла виявили під водою. 

Хлопчика, який вижив, врятував місцевий житель. Він проїжджав на автомобілі біля ставка та побачив дитину у воді. Хлопчик тримався за край криги. Чоловік покликав на допомогу інших автомобілістів. Вони тросом витягли хлопця на берег. Дитину з переохолодженням доставили до лікарні. І лише через деякий час у медзакладі підліток повідомив, що був на ставку не один, розповіли "Коментарям. Харків" у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Все сталося на ставку за парком Перемоги. Потонули учень 12 школи Аким Беловецький та учень 4 ліцею Діма Соколовський. Про це повідомляє ТРК "Лозова" на своїй сторінці у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Правоохоронці зареєстрували інформацію в Лозівському відділі поліції та встановлюють всі обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що під Харковом рибалка провалився під лід. Трагедія сталася на озері села Мала Рогань. Рятувальники, які прибули на виклик, витягли з води тіло 69-річного чоловіка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися