У Харкові конвойний автомобіль потрапив в аварію

Постраждалих в результаті ДТП немає

У Харкові конвойний автомобіль Ford Transit під час доставлення підозрюваних в слідчий ізолятор на Холодній горі потрапив в ДТП. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції розповіли, що 20 жовтня, близько 17:30, цивільний автомобіль Daewoo Lanos зіткнувся з конвойним авто Ford Transit, яке везло людей в СІЗО. Транспортний засіб рухалося за маршрутом з увімкненими проблисковими маячками та гучномовцем. Інцидент стався на перехресті вулиць Озерянська і Полтавський шлях. Обидві машини отримали технічні пошкодження.

У поліції уточнили, що всіх чотирьох конвойованих пересадили в інший автомобіль і все одно привезли в слідчий ізолятор.

На місці події працював екіпаж патрульної поліції, який оглядав і документував дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на Окружній в районі Екопарк зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. За офіційними даними поліції аварія сталася 21 жовтня о 7:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський". В іномарці були двоє чоловіків віком 21 і 19 років. Вони не травмовані та відмовилися від госпіталізації. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння. У Toyota Land Cruiser під час зіткнення з Lanos на Окружній дорозі Харкова знаходився син начальника відділу поліції Метрополітену Габишев Дмитро Олександрович.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися