У підозрюваного в ДТП на Харківській окружній дорозі не було прав

Дмитро Габишев не перший сідає за кермо п'яним

Дмитро Габишев, який підозрюється в смертельному ДТП на Окружній в Харкові, був позбавлений прав до грудня через їзди в нетверезому вигляді раніше. Про це повідомляє KHARKIV Today.

За даними видання, 24 грудня 2019 року в районі Олексіївки в Харкові Дмитра Габишева, який був за кермом Skoda Superb Elegance, зупинили патрульні. Юнак був з ознаками алкогольного сп'яніння: нестійка хода, запах алкоголю з рота. Він відмовився проходити огляд на стан сп'яніння в присутності двох свідків і в наркоцентрі. Своєї провини Дмитро Габишев не визнав.

Тоді суд ухвалив, що він винен в скоєнні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у стані сп'яніння) і призначив штраф - 10,2 тисячі гривень, а також позбавив права керувати транспортом терміном на рік. Відповідно, права 19-річному водієві повинні були видати тільки в кінці грудня цього року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на Окружній в районі Екопарк зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. За офіційними даними поліції аварія сталася 21 жовтня о 7:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський". В іномарці були двоє чоловіків віком 21 і 19 років. Вони не травмовані та відмовилися від госпіталізації. У ДТП загинули підполковник ДСНС Дмитро Азарєнков і його дочка Анастасія Азаренкова. Вони їхали з Липців в місто на роботу на Daewoo Lanos чорного кольору і практично проїхали міст в сторону Олексіївки. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння. У Toyota Land Cruiser під час зіткнення з Lanos на Окружній дорозі Харкова знаходився син начальника відділу поліції Метрополітену Габишев Дмитро Олександрович.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися