Школяр, який ледь не потонув на Харківщині, розповів як все сталося

Врятований хлопчик розповів, що провалився під лід разом з другом, коли вони намагалися витягти з води третього товариша

Підліток, якого у понеділок, 17 лютого, врятували з ополонки у Лозовій Харківської області, дав інтерв’ю журналістам, у якому розповів подробиці трагедії. Відповідне відео з’явилося на Telegram-каналі "Харьков 1654", повідомляють "Коментарі. Харків".

Хлопець розповів, що того дня він гуляв у парку з двома друзями. Один з товаришів запропонував погуляти по льоду. Хлопці кілька разів перейшли ставок. Потім один з товаришів запропонував підійти до берега, там він побачив тонкий лід. Коли підійшов – лід почав тріскатися. Товариш впав у воду та почав звати на допомогу. Друзі підбігли до нього та намагалися витягнути, але теж опинилися у воді.

Школяр також розповів, що хлопці, які загинули, сильно панікували.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що 17 лютого, в Лозовій Харківської області троє школярів провалилися під лід на водоймищі. 12-річного хлопця врятували випадкові свідки події. Зараз він перебуває у лікарні. Його товариші 12 та 13 років загинули. Їх тіла виявили під водою. 

Хлопчика, який вижив, врятував місцевий житель. Він проїжджав на автомобілі біля ставка та побачив дитину у воді. Підліток тримався за край криги. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися