ДТП на Харківській окружній дорозі: 19-річного водія заарештували на 60 діб

Дмитру Габишева загрожує до 10 років в'язниці та позбавлення прав до 3 років

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід Дмитру Габишева, який на автомобілі Toyota Land Cruiser збив на смерть двох людей в Lanos. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 19-річного Дмитра Габишева затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального злочину.

Молодій людині загрожує тюремний термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на Окружній в районі Екопарк зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. За офіційними даними поліції аварія сталася 21 жовтня о 7:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський". В іномарці були двоє чоловіків віком 21 і 19 років. Вони не травмовані та відмовилися від госпіталізації. У ДТП загинули підполковник ДСНС Дмитро Азарєнков і його дочка Анастасія Азаренкова. Вони їхали з Липців в місто на роботу на Daewoo Lanos чорного кольору і практично проїхали міст в сторону Олексіївки. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння. У Toyota Land Cruiser під час зіткнення з Lanos на Окружній дорозі Харкова знаходився син начальника відділу поліції Метрополітену Габишев Дмитро Олександрович.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися