Смертельна ДТП: під Харковом вантажівка зім'яла легковик (фото)

Рятувальники деблокували тіло загиблого водія

У Дергачівському районі Харківської області рятувальники деблокували з понівеченого в ДТП автомобіля загиблого водія. Про це повідомили в прес-службі ГУ ГСЧС в області.

Відзначається, що 24 жовтня о 18:39 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі Харків-Бєлгород, на повороті в бік селища Лісового. За вказаною адресою зіткнулися легковий автомобіль Daewoo Nubira і вантажівка DAF. Рятувальники деблокували тіло загиблого водія, 72-річного чоловіка з понівеченого автомобіля Daewoo. На місці події працювали правоохоронці.

Читайте також: У Харкові на Окружній в районі Екопарку зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. За офіційними даними поліції аварія сталася 21 жовтня о 7:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський". В іномарці були двоє чоловіків віком 21 і 19 років. Вони не травмовані і відмовилися від госпіталізації. У ДТП загинули підполковник ГСЧС Дмитро Азарєнков і його дочка Анастасія Азаренкова. Вони їхали з Липців в місто на роботу на Daewoo Lanos чорного кольору і практично проїхали міст в сторону Олексіївки. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння. У Toyota Land Cruiser під час зіткнення з Lanos на Окружній дорозі Харкова знаходився син начальника відділу поліції Метрополітену Габишев Дмитро Олександрович.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися