За день у Харківській області врятували чотирьох рибалок, які провалилися під лід

Рибалок, яких вдалося врятувати на Харківщині, госпіталізували до лікарні

Сьогодні вдень, 18 лютого, на Харківщині під лід провалилися п’ятеро рибалок у різних районах області. На жаль, врятувати вдалося не всіх. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

У Богодухові на місцевій водойми "Перемога" під лід провалилися двоє чоловіків. Це сталося на відстані близько 300 метрів від берега. 53-річний мешканець району потонув відразу, а 57-річного харків’янина вдалося врятувати. Його з води витягали місцеві мешканці спільно з працівниками ДСНС. Для порятунку рибалки знадобився гумовий човен та рятівні мотузки. Крім того, рятувальники дістали з ополонки тіло загиблого чоловіка.

Ще один випадок стався у Вільхівці Харківського району. Тут під кригу провалилося троє рибалок. На щастя, врятувати вдалося всіх.

На момент прибуття співробітників ДСНС рибаки змогли врятувати двох своїх колег. У воді залишився тільки один рибалка. Він на відстані біля 30 метрів від берегу стояв по груди у крижаній воді та тримався за лід.

Щоб витягнути чоловіка на берег рятувальники задіяли пожежні драбини та рятівні мотузки. 

Усіх трьох рибалок швидка госпіталізувала до лікарні у Харків.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Лозовій Харківської області троє школярів провалилися під лід. Двоє хлопчиків загинули. Третього врятував місцевий мешканець, який випадково побачив дитину у ополонці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися