Петиція про закриття Харківського коксохіму стрімко набирає голоси на сайті президента

Документу залишилося набрати 25% голосів, щоб його розглянули

Жителі Харкова звернулися до глави держави Володимиру Зеленському з проханням про закриття Харківського коксохіму, він же завод "Новомет". Петиція про це з'явилася на сайті президента України.

Також харків'яни просять закрити або обмежити роботу чотирьох підприємств "Слобожанського коксового заводу", ТОВ "Термолайф-Україна", ТОВ "Завод Еластомер" і "Харківського лакофарбового заводу" Фарбосс ".

Електронний документ зараз увійшов до першої п'ятірки серед петицій і стоїть поруч з вимогами закрити Окружний адміністративний суд Києва і розв'язати питання з "євробляхами". Для обов'язкового розгляду петиція повинна зібрати 25 тисяч голосів.

Закриття або обмеження роботи чотирьох підприємств вже підтримали майже 17 тисяч осіб. До кінця голосування залишилося місяць.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківський коксохімічний завод може закрити тільки рішення суду, відкритого за нього кримінального провадження недостатньо. Своєю чергою Держекоінспекція в Харківській області подала позов на 3 млн 689 тис. грн до Харківського окружного адміністративного суду на Коксовий завод "Новомет" з вимогою компенсувати збитки від діяльності підприємства.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися