Гравець харківського "Металлист 1925" в'їхав в кілька машин на своєму авто (фото)

У футбольного клубу на наступний день призначене тренування

У Харкові сталася ДТП за участю декількох транспортних засобів. Винуватцем аварії став гравець футбольного клубу "Металіст 1925" Дмитро Кравченко, пишуть автори Telegram-каналу "ТРУХА".

Відомо, що аварія сталася на перехресті проспекту Льва Ландау і вулиці Танкопія в ніч на 28 жовтня. У мережі з'явилися знімки з місця події, на яких зображені автомобілі з вирваним колесом і стесаною передньою частиною


В патрульної поліції Харківської області розповіли, що про подію на проспекті Льва Ландау 155Б/2 повідомили 28 жовтня близько 05:00. За даними копів водій Audi не впорався з керуванням, врізався в металеву огорожу, після чого протаранив фургон ГАЗ, який зіткнувся з BMW. В результаті події жертв немає.

Поліційні, коли складали протокол, звернули увагу на ознаки сп'яніння у водія Audi та запропонували пройти тест. Результат показав 1,85 проміле алкоголю в крові, що перевищує допустиму норму в дев'ять разів.

Відносно порушника поліціянти склали протокол за статтею 124 КУпАП ("порушення правил дорожнього руху") і 130 КУпАП ("керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння").

У пресслужбі ФК "Металіст 1925" інцидент за участю футболіста не коментують, пише Newsroom.

"О 10:30 має розпочатися планове тренування. Поки у нас немає інформації про те, що трапилося і ми налаштовані на роботу. Про те, чи буде Дмитро Кравченко присутнім на тренуванні, мені не відомо ", - розповів прессекретар" Металіста тисяча дев'ятсот двадцять п'ять "Олександр Білицький.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на Окружній в районі Екопарк зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. За офіційними даними поліції аварія сталася 21 жовтня о 7:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський". В іномарці були двоє чоловіків віком 21 і 19 років. Вони не травмовані та відмовилися від госпіталізації. У ДТП загинули підполковник ДСНС Дмитро Азарєнков і його дочка Анастасія Азаренкова. Вони їхали з Липців в місто на роботу на Daewoo Lanos чорного кольору і практично проїхали міст в сторону Олексіївки. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння. У Toyota Land Cruiser під час зіткнення з Lanos на Окружній дорозі Харкова знаходився син начальника відділу поліції Метрополітену Габишев Дмитро Олександрович.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися