У центрі Харкова на одному зі спусків сталося ДТП (відео)

В результаті аварії на важливому транспортному вузлі варто рух

У Харкові на перехресті Клочківського узвозу та вулиці Клочківській зіткнулося два автомобілі. Про це повідомляє Telegram-канал "ВЕХА".

В результаті дорожньо-транспортної пригоди зупинився трамвай і утворилася пробка на одній з важливих міських транспортних розв'язок. Очевидці інциденту надіслали відео авторам каналу.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на Окружній в районі Екопарк зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. За офіційними даними поліції аварія сталася 21 жовтня о 7:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський". В іномарці були двоє чоловіків віком 21 і 19 років. Вони не травмовані та відмовилися від госпіталізації. У ДТП загинули підполковник ДСНС Дмитро Азарєнков і його дочка Анастасія Азаренкова. Вони їхали з Липців в місто на роботу на Daewoo Lanos чорного кольору і практично проїхали міст в сторону Олексіївки. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння. У Toyota Land Cruiser під час зіткнення з Lanos на Окружній дорозі Харкова знаходився син начальника відділу поліції Метрополітену Габишев Дмитро Олександрович.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися