У Харківській області рятувальники дістали з погреба літню жінку (фото)

Пенсіонерка впала в підвал на глибину два метри та не могла встати

У селі Новоосинове Куп'янського району жінка пенсійного віку впала в льох. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники додали, що 30 жовтня о 10:09 їм повідомили про надзвичайну подію, що сталася за адресою: Куп'янський район, с. Новоосинове, вул. Молодіжна, 14. 83-річна господиня приватного будинку впала в льох і не може самостійно встати.

На місце події негайно приїхали рятувальники 44-ї частини ДСНС. Вони встановили, що потерпіла, намагалася потрапити до підвалу, оступилася і впала в нього з висоти приблизно у два метри.

Рятувальники разом з медиками швидкої зафіксували жінку на медичних ношах і за допомогою рятувальної мотузки підняли її нагору. Далі каретою швидкої допомоги потерпілу з підозрою на черепно-мозкову травму госпіталізували в Куп'янську центральну районну лікарню.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Куп'янському районі Харківської області загорілася суха трава, вогонь від якої швидко наближався до лісу. Під селом Ківшарівка загорілося 0,5 га хвойної підстилки. Про вогонь пожежникам повідомили працівники лісового господарства о 12:32. Інцидент міг закінчитися великою лісовою пожежею. Однак, на допомогу лісникам в подоланні небезпеки виїхало оперативний підрозділ ДСНС. Від лісового господарства з вогнем боровся трактор з плугом і автоцистернами. Спільними зусиллями о 13:00 вийшло зупинити просування вогню і захистити від нього ліс. Остаточно пожежу ліквідували о 13:30. Постраждалих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися