Грабіжники обікрали екскандидата в мери Харкова

Грабіжники винесли з будинку депутата міськради три шуби та пістолет

У селі Чайківка Дергачівського району невідомі обікрали екскандидата в мери Харкова від "Самопомочі" Тараса Ситенко. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП, а видання Newsroom поділилося подробицями події.

За інформацією правоохоронців, злодії пошкодили вхідні двері та проникли в будинок 47-річного депутата міськради. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група відділу поліції.

"Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі ", - відзначили в повідомленні.

Зловмисники винесли з будинку депутата міськради три шуби та травматичний пістолет "Форт-12р".

Раніше "Коментарі" розповіли про групу невідомих, які напали на співробітників СБУ та ДФС під час обшуку в супермаркеті. Близько 21:30 - 21:45 правоохоронці підійшли до чергового складу, під наглядом поліції зрізали навісний замок і почали проводити обшук. Через годину в приміщення приїхали сірий Lexus LX і червоний Bentley, з яких вийшли не менше шести чоловіків "кавказької зовнішності". Останні поводилися агресивно. Один з чоловіків вдарив працівника СБУ в обличчя.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися