Евакуація з Китаю: на Харківщині люди вийшли перекривати дорогу

Мешканці Старого Салтова на Харківщині зібралися перекривати дорогу через інформацію про прибуття на карантин евакуйованих з Китаю українців

Сьогодні, 20 лютого, у Старому Салтові на Харківщині місцеві мешканці заявили про перекриття доріг у зв’язку з розміщенням на території Старосалтівської громади евакуйованих з Уханя через коронавірус. Про це повідомляє портал Старого Салтова, передають "Коментарі. Харків".

Вранці стурбовані люди прийшли до голови Старосалтівської селищної ради та розповіли про свій намір. У селищній раді заспокоїли громадян та запевнили, що інформація про направлення на карантин евакуйованих українців з китайської провінції Ухань на базу відпочинку імені Соіча не є дійсною. 

З посиланням на директора бази відпочинку повідомляється, що відповідні інстанції дійсно звертались до керівництва бази з цим питанням, але їм відмовили через відсутність опалюваних приміщень.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що напередодні у ЗМІ з’явилася інформація, що що евакуйованих українців з Китаю розмістять в Харківській області на базі відпочинку імені Соїча. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що з’явилося офіційне підтвердження інформації про прибуття літака з евакуйованими з Китаю українцями до Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися