Літак з евакуйованими з Китаю українцями кружляє в небі над Харковом (Доповнено)

За інформацією ЗМІ евакуйовані із Уханя українці прибудуть до Харкова

Ввечері, 19 лютого, у ЗМІ розповсюдилася інформація, що українців, яких вивезли з Китаю через коронавірус, розмістять на Харківщині, проте на ранок, 20 лютого, офіційного підтвердження чи спростування цієї інформації немає, передають "Коментарі. Харків".

Повідомляється, що евакуйованих розмістять в Харківській області на базі відпочинку імені Соїча. 

Наразі в аеропорту "Харків" на виїзді до злітної смуги три швидких, екіпаж в захисних костюмах. Щойно прибули кілька автобусів оперативно-рятувальної служби. Кажуть:"Про всяк випадок тут". Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook журналіст Тетяна Доцяк.

З відкритих даних відомо, що літак не може приземлитися у аеропорту через сильний туман і кружляє над Харківщиною. Рейс виконується авіакомпанією SkyUp літаком Boeing 737-700 NG. 

Також повідомляється, що на борту літака з Китаю знаходиться 45 українців і 28 іноземців. Зокрема, громадяни Ізраїлю, Норвегії, Чорногорії, Аргентини, Панами, Коста-Ріки, Домінікани, Еквадору та Іспанії.

У ХОДА заявили, що евакуйованих із Китаю українців не будуть розміщувати на Харківщині, проте Харків може стати транзитним містом.

Через туман літак не зміг приземлитися у Харкові та полетів у бік Полтави, а потім взяв курс на Бориспіль.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харківські лікарі готуються до зустрічі з китайським коронавірусом і протистоять грипу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися