На Харківщині жінка задушила пенсіонерку

У Харківській області літню жінку задушили шарфом

У Харківській області жінка вбила літню жінку, задушивши її шарфом. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Харківській області

За даними поліції, 16 лютого 29-річна жінка виявила тіло померлої у будинку хазяйки, 70-річної мешканки села Новоберецьке.

Поліцейські встановили, що смерть пенсіонерки була насильницькою. Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

"Також співробітники поліції встановили особу нападника людини. Нею виявилася односельчанка загиблої, яка повідомила в поліцію про виявлення тіла пенсіонерки", - розповіли поліцейські.

Жінка визнала свою провину і розповіла, що вранці 10 лютого прийшла до своєї знайомої, аби позичити гроші. Але пенсіонерка їй відмовила і, за словами затриманої, почала ображати нецензурною лайкою жінку і її дітей. 29-річна жінка у відповідь схопила кінці шарфа, зв'язаного на шиї пенсіонерки, потягла їх і задушила потерпілу.

"19 лютого жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Зараз вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Згідно санкції статті затриманій загрожує від 7 до 15 років тюремного ув'язнення. Досудове розслідування триває", - резюмували в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині в пожежі загинули син і батько.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися