Колишній мер Харкова не з'явився на засідання суду

Дзержинський районний суд Харкова перепризначив підготовче засідання по справі Михайла Добкіна

Сьогодні, 16 листопада, в Дзержинському районному суді Харкова знову не відбулося підготовче засідання по справі про незаконне виділення землі, фігурантом якої є ексглава Харківської обладміністрації, екснардеп Михайло Добкін. Про це повідомляє KHARKIV Today.

"У зв'язку з тим, що один суддя - член колегії, знаходиться у відпустці, засідання не відбулося. На цей час дати наступного засідання ще немає. Михайло Добкін не з'явився в суд", - зазначила прессекретар суду Руслана Тягунова.

Вона уточнила, на минуле засідання, яке мало відбутися 2 листопада, Добкін приходив, але тоді суд перенесли.

"Були присутні четверо обвинувачених, серед яких також і Михайло Добкін, було чотири захисники та прокурор. Засідання було відкладено в зв'язку з тим, що троє захисників, які не були присутні особисто в судовому засіданні, надали до суду клопотання про відкладення судового засідання і тоді ж його перенесли на 16 листопада ", - пояснила прессекретар.

Довідка Depo.Харків. Йдеться про кримінальну справу по обвинуваченню Добкіна, заступника мера Харкова Тетяна Овіннікова й ексголовного архітектора Харкова Сергія Чечельницького, ексзаступника начальника управління земельних відносин Бориса Бароніна, Володимира Конюхова, Андрія Кітченко. Виробництво стосується 36 земельних ділянок загальною площею 78 га в Харкові нормативною вартістю понад 220 млн грн. Всі ділянки безоплатно у власність отримали споживче товариство "ЖБК" Авантаж "і обслуговуючий кооператив" ЖБК "Житлобуд-1".

Справа була передана до суду восени 2018 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше 23 червня усунули з посади суддю Дзержинського районного суду Харкова Ірину Грищенко, яку підозрюють в отриманні 4 тис. Доларів хабаря.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися