У Харківській області за дві години на одній вулиці згоріло дві машини (фото)

Автомобілі перебували на досить віддаленій відстані один від одного по різні боки вулиці

Сьогодні вночі, 17 листопада, о 23:37 рятувальникам повідомили про пожежу у будинку на вул. Пушкіна, 30а, що в селі Солоницівка, Дергачівський район Харківської області. Про це пише ДСНС у себе на сайті.

На місце події негайно приїхав районне пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. Вогонь охопив моторний відсік автомобіля Daewoo Sens, 2003 року випуску, на площі близько 5 кв.м. Пожежники не допустили поширення вогню на велику площу.

О 23:50 вони локалізували пожежу, а ліквідували його в 00:10.

Через дві години, вже 18 листопада, о 1:37 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на вул. Пушкіна, 19, в тій же Солоницівці, Дергачівського району.

На місце події виїхало пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС 62-ДПРЧ на автоцистерні. Рятувальники встановили по прибуттю, що горить моторний відсік, переднє і заднє крило автомобіля Mercedes 221, 2007 року випуску, на площі теж близько 5 кв.м.

О 1:48 вони локалізували пожежу, а ліквідували о 02:00.

Постраждалих немає. Причини обох пожеж та збитки з'ясовуються.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в селі Княже Нововодолазького району Харківської області в результаті пожежі загинуло близько 50 свиней на свинофермі. Інформація про пожежу в господарській будівлі на території приватного сектора в с. Князь Нововодолазького району Харківської області надійшла рятувальникам 16 листопада о 20:13.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися