Харківська поліція шукає свідків нападу на професора університету мистецтв

Напад був пограбуванням, бо всі цінні речі залишилися при Леоніді Садовського

Поліція Харківської області розшукує свідків нападу на 71-річного завідувача кафедри майстерності актора університету мистецтв Леоніда Садовського, яке сталося 14 листопада близько 17:00 на пустирі по вулиці Леся Сердюка, передає Суспільне.

Заслужений діяч мистецтв Леонід Садовський йшов додому і в цей момент невідомий кілька разів ударив його по голові і втік. Травмований професор дістався додому, його відвезли в лікарню, де 16 листопада він помер.

Спікер поліції Харківської області Олени Баранник відзначає, що напад не був пограбуванням, цінні речі професори не зникли.

При наявності будь-якої інформації про обставини нападу в поліції просять звертатися:

Московський відділ поліції - вулиця Ахієзера, 30;

Контакти поліції: 0509340919 - Ольга Винокурова, 0631342992 - Олексій Іващенко, 0632302807 - Владислав Шередега;

Чергова частина: 057738 30 24 або 102;

Електронна пошта: [email protected].

Слідчий почав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження. Зловмисник може отримати до восьми років в'язниці.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові біля Торгового центру "Барабашово" група міцно складених молодих людей не дали знімати журналістам сюжет і намагалися вибити у них з рук камери та смартфони. Правоохоронці вже порушили кримінальне провадження за фактом перешкоджання діяльності журналістів.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися