Стали відомі подробиці про харків'янина, який підірвав квартиру колишньої дружини

Затриманому може отримати довічний термін

Чоловіка, який сьогодні, 20 листопада, кинув в квартиру колишньої дружини кілька гранат і сам підірвався так, що йому відірвало кисть, охоронятимуть в лікарні цілодобово. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Правоохоронці зазначають, що після затримання чоловіка, який підірвав кілька ручних гранат в Харкові, вони проведуть обшук в його квартирі. Станом на 16:00 відомо, що фігурант -, 1969 року народження, офіційно - безробітний. Більш детальну інформацію в поліції обіцяють надати пізніше.

За словами керівника "главку" в Харківській області Валерія Сокуренко, зараз чоловік перебуває в лікарні. Його палату будуть цілодобово охороняти силовики. Кримінальне провадження відкрили за статтями 15, 115 КК України ("замах на вбивство").

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Слобідському районі Харкова чоловік кинув у квартиру кілька гранат. Очевидці розповіли, що кілька боєприпасів чоловік встиг кинути у вікно квартири, після чого одна з гранат вибухнула у нього в руці. Внаслідок вибуху невідомого предмета чоловікові відірвало кисть лівої руки. Також постраждала жінка, у неї численні осколкові поранення.









Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися