Під Харковом 92-річний дідусь загинув у власному будинку

Через пожежу господар загинув у власному будинку під Харковом

У четвер, 20 лютого, в Пісочні під Харковом сталася пожежа в одному із житлових будинків у провулку Нагірному. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 13:31. На місце події виїхали 2 відділення пожежно-рятувальної служби і місцева пожежна команда на автоцистернах.

Коли рятувальники прибули до будинку у приміщенні горіли домашні речі. У оселі вогнеборці виявили тіло 92-річного господаря.

О 14:05 вогонь локалізували, а о 15:35 - повністю ліквідували. Площа пожежі склала 10 квадратних метрів. Наразі у ДСНС встановлюють причину її виникнення.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Основі в Харкові через пожежу в будинку загинув господар. Ймовірною причиною загоряння у ДСНС назвали порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі на твердому паливі.

Також "Коментарі. Харків" писали, що через необережне поводження з вогнем загорівся будинок у Максимівці Харківської області. Після того, як вогонь потушили, рятувальники знайшли у помешканні тіла сина та батька.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися