У Харківській області нове ДТП: постраждала дитина (фото)

Дівчинка і її мама, яка була за кермом, госпіталізовані

У Краснограді Харківської області сталося ДТП в результаті якої постраждала жінка-водій та її 7-річна дочка. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Поліціянти розповіли, що аварія сталася близько 12:30 26 листопада.

На місці події була слідчо-оперативна група. Вона встановила, що 32-річний водій автомобіля Nissan не дав перевагу в русі 36-річній жінці-водієві Mersedes-Benz, на якому та їхала головною дорогою. В результаті транспортні засоби зіткнулися.

За даним фактом слідчий Красноградського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Всі обставини аварії з'ясовуються.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на перехресті Гольдбергівської та Греківської вулиць чорний BMW на болгарських номерах смерть збив 54-річну Вікторію Дорошенко. Інцидент стався сьогодні, 26 листопада, рано вранці. Водій BMW склав тест на вміст в крові алкоголю, він виявився негативним. Чоловік в показаннях наполягає, що швидкість не перевищував. Поруч з місцем ДТП немає відеокамер, тому син загиблої шукає свідків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися