У Харкові стався новий ДТП зі смертельними наслідками (відео, фото)

Очевидці стверджують, що жінка переходила дорогу на червоне світло і була в сліпій зоні вантажівки, який її збив

У Харкові біля перехрестя вулиць Молочна та Плеханівська водій вантажівки збив на смерть жінку. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Про ДТП в поліцію повідомили близько 9:50. Зараз на місці знаходиться слідчо-оперативна група.

"Попередньо поліційні з'ясували, що 45-річний водій вантажівки" Iveco "допустив наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину в районі пішохідного переходу. Від отриманих травм 64-річна громадянка загинула на місці", - передають в поліції.

Водій перебуває в шоковому стані, з ним працюють фахівці.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Основ'янського відділу поліції. Правоохоронці опублікували фото з місця події.

Поліція з'ясовує обставини ДТП, в результаті якого загинула жінка.

В цей час в соціальних мережах публікують відео з місця події.


Вже з'явився ролик, на якому видно, що жінка переходила дорогу в недозволеному місці - біля пішохідного переходу і на червоний сигнал світлофора. Крім того, вона перебувала в сліпій зоні вантажівки.


Приблизно в цей же час з іншого боку руху на перехресті Молочної та Плеханівської ще одне ДТП. "Мабуть, задивилися", - пишуть очевидці в соцмережах і публікують ролик ще однієї аварії.


Нагадаємо, Харків і область на цьому тижні захлеснула хвиля жахливих і трагічних ДТП. Також в ряді аварій постраждали діти. Так, 23 листопада громадянин Азербайджану на високій швидкості збив чоловіка. Відзначається, що ДТП сталося на Льва Ландау, азербайджанець за кермом "Мерседеса" на Єврономер на смерть збив чоловіка, який перетинав проїжджу частину. Відірвана голова залетіла в салон.

На перехресті вулиць Гольдбергівської та Греківської 24 листопада близько 11:25 зіткнулися Volkswagen Passat і Daewoo Lanos. Місцеві жителі кажуть, що після ремонту трамвайних колій аварії на цьому місці трапляються майже щодня. В результаті ДТП постраждали 6 осіб. Четверо постраждалих, серед яких дитина, були госпіталізовані в лікарню.

На тому ж перехресті Гольдбергівської та Греківської вулиць на наступний день   чорний BMW на болгарських номерах смерть збив 54-річну Вікторію Дорошенко. Інцидент стався сьогодні, 26 листопада, рано вранці. Водій BMW склав тест на вміст в крові алкоголю, він виявився негативним. Чоловік в показаннях наполягає, що швидкість не перевищував. Поруч з місцем ДТП немає відеокамер, тому син загиблої шукає свідків.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Краснограді Харківської області сталося ДТП в результаті якого постраждала жінка-водій та її 7-річна дочка. Поліційні розповіли, що аварія сталася близько 12:30 26 листопада.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися