У Харкові побили іноземного футбольного фаната

Португальський вболівальник, якого побили у Харкові, сказав, що ні до кого не має претензій

У четвер, 20 лютого, біля стадіону "Металіст" у Харкові побили громадянина Португалії. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Все сталося після гри гри "Шахтаря" та "Бенфіки".

За інформацією поліції, 30-річний іноземець звернувся по допомогу до швидкої. Він повідомив лікарям, що близько 22:20 біля стадіону невідомі чоловіки нанесли йому тілесні ушкодження. Іноземця з забоями та саднами доставили до лікарні. Медики повідомили про подію у поліцію.

Правоохоронці внесли інформацію про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом хуліганства (ч. 1 ст. 296 КК України) та, щоб з’ясувати всі обставини події слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції виїхала до медичного закладу. Потерпілий повідомив правоохоронцям,  що ні до кого не має претензій та попросив зупинити перевірку з даного приводу. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові поліція шукає жертв псевдо-ріелторів, які здавали фейкові квартири. Потерпілих просять звернутися до Київського районного відділу поліції Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися