У Харківській області під час пожежі врятували чоловіка (фото)

Причина спалаху поки невідома

У Краснограді Харківської області пожежники врятували з вогню в житловому будинку чоловіка. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що виклик надійшов до них 26 листопада о 17:28. Горів житловий двоповерховий будинок за адресою: вул. Копиленко 1, м Красноград, Харківської області.

На місце пожежі були виїхали пожежно-рятувальне відділення пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. На момент прибуття рятувальників на першому поверсі горів матрац і домашні речі на площі 1 кв.м. Із задимленого приміщення рятувальники вивели на свіже повітря господаря квартири.

О 17:39 рятувальники локалізували вогонь і о 17:41 ліквідували.

picture

Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Ізюмі Харківської області запалена сигарета стала причиною пожежі, в якому загинув чоловік. Рятувальники розповіли, що 23 листопада о 13:54 на номер "101" повідомили про пожежу в приватному будинку за адресою: Ізюм, вул. Лінійна, 21. На місце події негайно приїхали рятувальники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що загоряння сталося на веранді, прибудованої до житлового будинку. Там під час гасіння вогню пожежники знайшли тіло загиблого господаря будинку, 1967 року народження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися