У Харкові нетверезий водій квадроцикла врізався у вантажівку (фото)

Складати тести на тверезість водій чотириколісного мотоцикла відмовився

У Харкові на перехресті вулиці Немишлянська і проспекту Тракторобудівників п'яний водій квадроцикла в'їхав у вантажівку. Про це розповіли в патрульної поліції Харківської області.

ДТП сталася 29 листопада, близько 18:00. За попередніми даними, водій квадроцикла Hamer порушив п. 2.3.б і 10.2 ПДР України та врізався у вантажівку DAF. В результаті аварії жертв немає.

Під час оформлення ДТП патрульні побачили, що водій квадроцикла з ознаками алкогольного сп'яніння. Власник чотириколісного мотоцикла в присутності свідків не захотів проходити огляд на стан сп'яніння.

Тому поліційні склали на водія два адміністративні протоколи за ст. 124 КУпАП та ст. 130 КУпАП. Далі адміністративні матеріали надішлють до суду.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області за добу 14-річний житель Краснокутського району викрав три автомобілі - "УАЗ", "ВАЗ-2121" та "Folkswagen Transporter". У Краснокутський відділ поліції повідомили про зникнення транспортних засобів 29 листопада. По місцях подій приїжджала слідчо-оперативна група і група реагування патрульної поліції та в ході слідчо-оперативних дій знайшли особу зловмисника.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися