У Харківській області з пожежі винесли двох дітей (фото)

Пожежники врятували хлопчика 2007 року народження і дівчинку 2018

В Ізюмі Харківської області сталася пожежа в приватному житловому будинку. Про це повідомили в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що 4 грудня о 7:11 на номер "101" повідомили про пожежу, що сталася в приватному будинку за адресою: вул. Генерала Недбайло, Ізюм на Харківщині.

На місце пожежі негайно прибули 2 відділення служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття пожежників біля будинку у вогні були дах і дерев'яні перекриття на площі 56 кв.м.

Під час розвідки всередині будинку пожежники врятували двох дітей - хлопчика 2007 року народження і дівчинка 2018 народження.

О 7:22 рятувальники локалізували пожежу, а о 8:28 остаточно ліквідували.

Причина виникнення пожежі з'ясовується. Рятувальники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області сьогодні вранці о 5:48 на номер" 101 "повідомили про пожежу, яка почалася в торговому будинку приватного підприємця. Магазин горів за адресою: Дергачі, Сумській шлях, 2а. На місце події виїхали 3 відділення служби порятунку на автоцистернах з міста Дергачі та Шевченківського району Харкова. Рятувальники встановили, що вогонь поширився на дерев'яні конструкції даху, перекриття, стін будівлі, а також меблі та обладнання магазину. Пожежа розрослась на 300 кв.м.




Очевидец

7 грудня 2020, 22:54

При пожаре в Изюме никто детей не спасал ; Их ещё до приезда доблестных пожарных одели в тёплые одежды и вывели из дома их мать и отец!!. После этого отец и его сотрудники по работе,а также соседи и прохожие выносили из дома вещи и мебель до приезда пожарных, затем тушили дом ...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися