У Харкові під час пожежі в житловому будинку рятувальники евакуювали сім осіб (фото)

У центрі міста горів шестиповерховий житловий будинок

Сьогодні вранці, 10 грудня, о 9:25 ранку рятувальникам повідомили про пожежу в житловому шестиповерховому будинку в центрі міста. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Горів будинок у Київському районі на вулиці Лермонтовській, 3.

На місце події відправили 2 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. До моменту прибуття пожежників на сходовій клітці між 3-м і 4-м поверхами вогонь охопив вже дерев'яні піддони та сміття на площі близько 10 кв.м. Від пожежі з'явилося сильне задимлення і піднялося на верхні поверхи. Мешканці квартир могли отруїтися.

Рятувальники моментально розвернулися і подали пожежний ствол на осередок пожежі. Одночасно з цим видалили дим зі сходової клітки. Полум'я вийшло зупинити та велика частина диму вийшла назовні. Рятувальники вивели людей на свіже повітря. Всього вони евакуювали сім осіб, серед яких була дитина.

О 9:39 пожежу локалізували, о 10:18 ліквідували.

Причина виникнення пожежі та збитки з'ясовуються. Рятувальники опублікували фото з місця подій.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 9 грудня, в Київському районі Харкова загорілось несанкціоноване сміттєзвалище. Рятувальники розповіли, що дзвінок з повідомленням про пожежу надійшов до них в 00:01. Пожежа почалася в провулку Шиловський, 11. На місце виклику приїхали 5 відділень ДСНС. На момент приїзду пожежників вогонь охопив сміття, гілки, дерева та автомобільні покришки на площі близько 200 кв.м.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися