У центрі Харкова на одній з центральних вулиць все вихідні можна буде їздити

Комунальники вестимуть ремонтно-аварійні роботи

У Харкові перекриють рух транспорту на вулиці Римарській. Про це повідомляє Департамент інфраструктури Харківської міськради.

Транспорту буде заборонено їздити в районі прилеглого провулка Класичного 12 і 13 грудня. У дорожньому відомстві мерії кажуть, що це пов'язано з аварійно-ремонтними роботами в цьому районі.

Об'їзд закритої ділянки організують прилеглими провулками Класичному і Некрасова.

Нагадаємо, Харків і область в кінці листопада захлеснула хвиля жахливих і трагічних ДТП. Також в ряді аварій постраждали діти. Так, 23 листопада громадянин Азербайджану на високій швидкості збив чоловіка. Відзначається, що ДТП сталося на Льва Ландау, азербайджанець за кермом "Мерседеса" на Єврономер на смерть збив чоловіка, який перетинав проїжджу частину. Відірвана голова залетіла в салон.

На перехресті вулиць Гольдбергівської та Греківської 24 листопада близько 11:25 зіткнулися Volkswagen Passat і Daewoo Lanos. Місцеві жителі кажуть, що після ремонту трамвайних колій аварії на цьому місці трапляються майже щодня. В результаті ДТП постраждали 6 осіб. Четверо постраждалих, серед яких дитина, були госпіталізовані в лікарню.

На тому ж перехресті Гольдбергівської та Греківської вулиць на наступний день   чорний BMW на болгарських номерах смерть збив 54-річну Вікторію Дорошенко. Інцидент стався сьогодні, 26 листопада, рано вранці. Водій BMW склав тест на вміст в крові алкоголю, він виявився негативним. Чоловік в показаннях наполягає, що швидкість не перевищував. Поруч з місцем ДТП немає відеокамер, тому син загиблої шукає свідків.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Краснограді Харківської області сталося ДТП в результаті якого постраждала жінка-водій та її 7-річна дочка. Поліційні розповіли, що аварія сталася близько 12:30 26 листопада.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися