У Харкові горів приватний будинок

За даними рятувальників, жертв і постраждалих немає

Вчора, 21 лютого, о 22:00 в приватному житловому будинку на вул. Сосновій, 22 у Харкові виникла пожежа. Як повідомили у відділі комунікацій ДСНС в Харківській області, до місця події прибуло два відділення пожежнорятувальної служби на автоцистернах та відділення навчальної пожежнорятувальної частини Національного університету цивільного захисту України. На момент прибуття пожежних горіли дерев'яні перекриття та дах на площі 15 кв. м.

Рятувальники відзначили, що у 22:35 пожежу було локалізовано, а о 23:43 повністю ліквідовано. Передбачувана причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Жертв та постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в четвер, 20 лютого, в Пісочні під Харковом сталася пожежа в одному з житлових будинків у Нагірному провулку. Коли рятувальники прибули до будинку в приміщенні горіли домашні речі. В будинку вогнеборці виявили тіло 92-річного господаря.

Також "Коментарі. Харків" писали, що через необережне поводження з вогнем загорівся будинок в Максимівці Харківської області. Після того, як вогонь загасили, рятувальники знайшли в квартирі тіла сина і батька.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися