У Харкові під час пожежі рано вранці загинуло двоє людей (фото)

Горіла рано вранці дев'ятиповерхівка

У Харкові з сьогодні, 14 грудня, в дев'ятиповерховому будинку загорілася квартира. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Повідомлення про спалах надійшло рятувальникам о 3:57 ранку. Горів будинок по вулиці Академіка Вальтера, 7, який знаходиться в Київському районі Харкова.

На місце виклику негайно виїхали 6 оперативних пожежно-рятувальних відділень на автоцистернах та автодрабина. Пожежники встановили, що пожежа почалася у квартирі на 7-му поверсі, де горіли домашні речі на площі 40 кв.м. В результаті пожежі з'явилося сильне задимлення. Під час гасіння вогню в пекучій квартирі рятувальники виявили тіла двох загиблих людей, особи яких встановлюються. З небезпечних задимлених зон на свіже повітря ланками газодимозахисної служби евакуйовано 12 мешканців.

Пожежу локалізували о 06:30 і повністю ліквідували о 6:57.

У роботах з пожежогасіння брали участь близько 35 осіб особового складу ДСНС і 9 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки.

Причина виникнення пожежі з'ясовується. Пожежники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, за останній тиждень це третій випадок пожежі в Київському районі. Так, вранці, 10 грудня, рятувальники   евакуювали сім осіб   з пекучого будинку на вулиці Лермонтовській, 3. На місце події відправили 2 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. До моменту прибуття пожежників на сходовій клітці між 3-м і 4-м поверхами вогонь охопив вже дерев'яні піддони та сміття на площі близько 10 кв.м. Від пожежі з'явилося сильне задимлення, яке піднялося на верхні поверхи. Мешканці квартир могли отруїтися.

А 11 грудня, горів 12-поверховий будинок на пр. Жуковського, 5, рятувальники отримали о 13:44. До місця події прибули 3 відділення Служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. Горіла трикімнатна квартира. Пожежники врятували власника квартири 1959 року народження. Ще 6 мешканців верхніх поверхів будинку евакуювали. Площа пожежі склала близько 40 кв. м.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися