У Харкові частина тролейбусів не поїхала за своїми маршрутами (відео)

Трамваї поки їздять по місту без перебоїв

Сьогодні з ранку, 15 грудня, на частину маршрутів в Харкові не вийшли тролейбуси. Про це повідомляє директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю мерії Юрій Сидоренко на своїй сторінці в Facebook.

Чотири тролейбусні маршрути не працюють через заледеніння контактної мережі. 

"...через крижаний дощ, який в різних частинах міста йшов всю ніч, ситуація з тролейбусами трохи гірше. Чотири маршруту поки не їдуть - №№6 (Основа), 12, 17 і 18 (П. Поле, вул. Рудіка). Є складнощі з маршрутом 27 (вул. Холодногірська, вул. Дудинської)", - пише Сидоренко

Всі трамваї їздять як зазвичай.

"Всю ніч транспортники працювали над очищенням контактної мережі. 4 вежі, 2 автомобілі з обслуговування підстанцій, автомобіль для буксирування тролейбусів. На обкатці ліній з вечора і до самого ранку брали участь 16 трамваїв і 17 тролейбусів. Загальна чисельність залучених: 60 осіб. У результаті прохідність трамваїв забезпечена повністю", - пише Сидоренко.

Також директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю звернувся до харків'ян з проханням "планувати свої пересування по місту з урахуванням тих складнощів, які доставляє погода".

На Telegram-каналі "Харків 1654" з'явилося відео з тим як працювала контактна мережа.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області через ожеледицю оголосили жовтий рівень небезпеки. Водіям рекомендували дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися