Заледеніння в Харкові і області: скільки людей травмувалося

У число постраждалих входять діти

У Харкові та області за минулу добу постраждало від масового ожеледиці майже 300 осіб. Про це розповів директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, передає "Накипіло".

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф уточнив, що до медиків швидкої допомоги зверталися 289 осіб, 245 з них вирушили до лікарні. Є травмовані діти - 31 дитина. 

"Основні травми - розтягнення, переломи кінцівок, забій м'яких тканин голови. Важких не було", - розповів Забашта.

На вихідних медики зареєстрували 129 звернень від постраждалих через ожеледицю: 87 - в неділю, 13 грудня, і 42 - в суботу, 12 грудня.

При цьому в травмпунктах серйозні черги. У Харківську обласної клінічної травматологічної лікарні дуже складно додзвонитися. Персонал говорить, що число пацієнтів значно зросла, пише KHARKIV Today. Однак точного числа хворих працівники травматології назвати не можуть.

За час заледеніння також зросла кількість звернень до травмпункту Харківської міської клінічної багатопрофільної лікарні №17.

Тим, кому потрібно додзвонитися в травматології, нагадуємо телефони: (057) 711-79-45 - травматологічна лікарня, (057) 725-24-62 - травмпункт 17-й лікарні.

Нагадаємо, в Харківській області через ожеледицю оголосили жовтий рівень небезпеки. Водіям рекомендували дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Ожеледь перетворив Харків у величезний каток. Водії стали частіше потрапляти в ДТП, а пішоходи почали знаходити різні способи переміщення по місту. Відповідні відео користувачі опублікували в соцмережах. Так, наприклад, житель Харкова вранці, 13 грудня, надів ковзани та покатався по Московському проспекту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися