У Харківській мерії розповіли, скільки надійшло заявок про перебої з опаленням

Через проблеми в мережах подачу тепла відключають на 3-4 години

У Харкові ремонтні бригади тепломереж працюють цілодобово, але від жителів міста продовжують надходити скарги на проблеми з опаленням. Про це на брифінгу в міськраді заявив віцемер з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко.

Чиновник підтвердив, що проблем в мережах подачу тепла відключають на 3-4 години. Він запевнив, що цілодобові чергові бригади знаходять і усувають проблеми з заповітряністю.

Руденко каже, що тільки за сьогодні харків'яни близько 300 раз скаржилися на проблеми з опаленням. Ще 1153 заявки прийняли вчора. В цю кількість входять також вимоги про перерахунок та звернення, причини яких вже усунули.

Нагадаємо, опалення та гарячу воду у зв'язку з ремонтом ділянок тепломагістралі ТМ-52 відключали в районі Салтівки по вул. Гарібальді, вул. Валентинівській і вул. Зубенко на три дні, менше, ніж місяць тому. Так, 24 листопада, опалення та гаряче водопостачання відключали у 26 житлових будинках, 2 дитячих установах, 8 відомствах на ділянці обмеженій вул. Гв. Широнінців, Героїв праці, пр. Тракторобудівників. А 25 листопада без тепло і водопостачання   залишалися 103 житлових будинки, 5 шкіл, 3 дитячих комбінату, 1 лікувальний заклад, 22 відомства на ділянці обмеженій пр. Тракторобудівників, вул. Світла, вул. Валентінівською, вул. Г. Широнінців, вул. Г. Праці.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові на Салтівці від опалення та гарячої води 26 листопада відключали 38 будинків. Тепла не було мінімум до 22:00 того ж дня. Лагодили тоді відрізок мереж на перехресті вулиці Валентинівської та проспекту Тракторобудівників.




Тепло-дом

16 грудня 2020, 04:01

Установка твердотопливного котла - оптимальный вариант энергонезависимой и автономной системы отопления www.tepllo.pp.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися