У Харкові оголошено триденний траур

Розпорядження підписав секретар міської ради Ігор Терехов

У Харкові у зв'язку з відходом з життя мера міста Геннадія Кернеса оголосили триденну жалобу. Про це повідомляє пресслужба міськради.

"У зв'язку зі смертю Харківського міського голови Геннадія Кернеса 17, 18, 19 грудня оголошено днями жалоби в місті Харкові. Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради Ігор Терехов ", - йдеться в повідомленні відомства.

У ці дні приспустять Державний Прапор України та прапори міста Харкова на будівлях і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємствах, установах і організаціях.

Також скасовуються всі розважально-концертні заходи та спортивні змагання.

Нагадаємо, 9 грудня, на першій сесії новообраних депутатів VIII скликання Харківської міськради секретарем став Ігор Терехов. Подання на посаду до міськради надіслав Геннадій Кернес електронним листом. Голосували 75 депутатів, причому таємно. "За" проголосували 73 депутати. "Проти" - 1. "Утримався" - 1.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в німецькій клініці" Шаріте "після ускладнень від коронавируса пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Про це повідомили його найближчі родичі та друзі в соціальних мережах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися