Харківські поліційні повернули додому 13-річного підлітка

Дівчина не постраждала

Поліціянти Харкова знайшли зниклу 13-річну дівчину. Про це повідомляє Ювенальна превенція ГУНП в Харківській області на своїй сторінці в Facebook.

"Дитина знайдений! У п'ятницю 18 грудня в Основ'янський відділ поліції міста Харкова надійшло звернення щодо розшуку дівчини 13 років. В ході пошукових заходів співробітниками поліції за участю громадськості дівчина була Розшукано, жертвою злочину дівчина не стала. Зараз з сім'єю працюють інспектори ювенальної превенції ", - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, в Слобідському районі Харкова чоловік кинув у квартиру кілька гранат. "Об 11:46 в поліцію надійшло повідомлення від жінки. Заявниця розповіла, що у квартиру, розташовану на проспекті Гагаріна, прийшов її колишній чоловік і загрожує гранатою", - писали в поліції. Очевидці розповіли, що кілька боєприпасів чоловік встиг кинути у вікно квартири, після чого   одна з гранат вибухнула у нього в руці.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, У Харкові на Салтівці в одному з дворів на вулиці Леся Сердюка виявили бойову гранату обмотану червоною стрічкою. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Харківській області. У Київський відділ поліції повідомили про те, що біля бордюру по вулиці Леся Сердюка лежить граната 15 грудня об 11:10. Встановлено, що предмет зі стрічкою є граната РГД-5. Фахівці ліквідують її за межами міста.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися