У Харкові рятувальники більше години гасили вночі пожежу в гаражі (фото)

Вогонь охопив автомобіль "дев'ятку" і дістав до даху

У Основ'янському районі Харкова пожежники цієї ночі загасили велика пожежа в гаражі. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що повідомлення про займання надійшло до них 24 грудня о 00:58. Горіло приміщення на території приватного будинку по вулиці Одеській, 60.

На місце виклику прибули підрозділи 41-ДПРЧ та 2-ДПРЧ ГУ ДСНС України в Харківській області на автоцистернах.

Рятувальники в ході розвідки встановили, що у дворі приватного будинку вогонь повністю охопив дерев'яну прибудову до гаража та автомобіль "ВАЗ-2109", який був в ній. Також частково горів стеля. Загальна площа пожежі склала 30 м кв.

О 1:44 рятувальники локалізували пожежу, о 2:54 остаточно ліквідували.

Причина виникнення пожежі та збитки з'ясовуються. Пожежники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 18 грудня, на номер" 101 "повідомили про пожежу о 3:58 ранку. Загорівся металевий торговий павільйон за адресою Зміїв, пров. Залізничний, 115. На місце виклику прибуло оперативний підрозділ 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. По прибуттю рятувальники встановили, що вогонь охопив магазин з продажу сантехніки на площі 50 кв.м. Поруч з обох сторін стояли ще два подібних павільйону, яким загрожувало загоряння. На гасіння пожежі та захист сусідніх магазинів пожежники подали два пожежних стовбури.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися