Під Харковом дві години горіли гараж і мотоцикл (фото)

Причина спалаху поки невідома

У Харківській області 25 грудня загорілися мотоцикл і гараж, в якому він стояв. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області у себе на сайті.

Рятувальники розповіли, що сьогодні вночі о 1:36 на 101 повідомили про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Нагірна, 20, що в селі Довгалівка, Балаклійського району Харківської області. У дворі горіли гараж і мотоцикл Viper РС-110. На місце виклику негайно прибуло районне пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. На той момент у вогні була вже майже всю площу гаража площею 30 кв.м.

Пожежники локалізували пожежу о 2:17, ліквідували його о 3:31. Постраждалих немає. Причина виникнення пожежі з'ясовується. Рятувальники опублікували фото з місця події.

Нагадаємо, у Вовчанську Харківської області сьогодні вранці, 25 грудня, загорівся приватний будинок разом з прибудовою. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області у себе на сайті. Рятувальники уточнили, що дзвінок надійшов до них о 9:37. Горів будинок на вулиці Селянської, 147. Під час пожежі отримав травми власник будинку 1967 року народження, з опіками (80%) його госпіталізували в опіковий центр.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Основ'янському районі Харкова пожежники загасили велика пожежа в гаражі. Рятувальники розповіли, що повідомлення про займання надійшло до них 24 грудня о 00:58. Горіло приміщення на території приватного будинку по вулиці Одеській, 60. На місце виклику прибули підрозділи 41-ДПРЧ та 2-ДПРЧ ГУ ДСНС України в Харківській області на автоцистернах. Рятувальники в ході розвідки встановили, що у дворі приватного будинку вогонь повністю охопив дерев'яну прибудову до гаража та автомобіль "ВАЗ-2109", який був в ній. Також частково горів стеля. Загальна площа пожежі склала 30 м кв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися