У Харкові вантажівка переїхала пішохода: Подробиці ДТП

Поліція Харкова шукає свідків ДТП, в якому вантажівка переїхала пішохода

У Харкові, 26 грудня, в Холодногірському районі вантажний автомобіль наїхав на пішохода, який перетинав проїжджу частину. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, ДТП сталося о 10:55 на вулиці Великій Панасівській. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група і патрульна поліція, які встановили, що за кермом вантажного DAF був 65-річний водій. З місця аварії потерпілого у важкому стані забрала "швидка".

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.

Зараз правоохоронці шукають свідків, яких просять звернутися до слідчого Олександра Левуна за телефоном: 066-18-66-186.

Нагадаємо, під Харковом молода дівчина загинула в жахливому ДТП. Аварія трапилася з вантажним "Mercedes-Benz 814" та легковиком "Renault Logan". У правоохоронних органах зазначили, що 56-річний водій легковика в'їхав в задню частину вантажівки, за яким сидів 48-річний водій. В результаті ДТП в легковому автомобілі загинула 20-річна пасажирка, водій отримав травми. В




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися