У Харкові стоять тролейбуси і трамваї (відео)

На Олексіївці порвалася лінія електропередач

У Харкові на Олексіївці, на перехресті проспектів Перемоги та Людвіга Свободи перестали ходити тролейбуси. Про це повідомляють в Telegram-каналі "потерть".

Станом на 10 ранку стояв 20 маршрут трамвая і 2 маршрут тролейбуса. У прес-службі мерії зазначають, що причиною зупинки електротранспорту став обрив контактної мережі. Адміністратори каналу опублікували відео з місця події.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові з 7 грудня почав їздити тролейбусний маршрут №49 в селище Жихор. Тролейбус курсує від вулиці Університетської до вулиці Кутаїської. Одним з перших в ньому проїхався перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов. Він розповів, що перші кілька днів тролейбус буде їздити в тестовому режимі, а після по маршруту поїдуть 5-6 одиниць з інтервалом руху 15-20 хвилин. Довжина нових тролейбусів - 12 метрів, місткість - до 100 пасажирів. Частина маршруту тролейбус проїжджає за допомогою контактної мережі, а частина - на батарейках. В тролейбусі є всі умови для комфортної поїздки людей з обмеженими можливостями: низька підлога, пандус, система нахилу тролейбуса в правий бік. Також в них вмонтовані кондиціонери, система опалення, зарядні пристрої під USB-роз'єми та валідатори для оплати "E-ticket".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися