У Харкові на Москалівці рятувальники винесли з пожежі безхатько (фото)

Врятований прийшов в себе і відмовився від госпіталізації

У Новобаварському районі Харкова пожежники з задимленого приміщення витягли чоловіка. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що 29 грудня о 17:02 їм повідомили про пожежу в занедбаному житловому будинку на вул. Москалівської, 152.

На місце виклику негайно поїхали два пожежно-рятувальних підрозділи ДСНС на автоцистернах. Рятувальники по прибуттю побачили, що всі приміщення будинку заповнив дим. В одній з кімнат вогнеборці знайшли бездомного, 1979 року народження, і відразу винесли його на свіже повітря. Медики швидкої надали йому допомогу. Він прийшов в себе і відмовився від госпіталізації.

Площа пожежі склала близько 5 кв.м. Горіли домашні речі. О 17:11 пожежу локалізували, о 17:19 повністю ліквідували.

За попередніми даними причиною пожежі стала необережність під час куріння. Пожежники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківському районі сьогодні вночі, 29 грудня, загорівся приватний будинок. Дзвінок з повідомленням про пожежу надійшов рятувальникам в 00:46. Горіло приватне домоволодіння за адресою Харківська область, Валківський район, с. Березівка, вул. Космічна 6а. На місце виклику прибули два чергових відділення ДСНС. Рятувальники встановили, що загорілися домашні речі на площі 10 кв.м. Під час гасіння пожежі вогнеборці знайшли тіла чоловіка 1988 року народження та жінки 1998 року народження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися