На Харківщині жінка напала на продавщицю магазину з викруткою

У Дергачах жінка напала на продавщицю магазину і відібрала її речі

У Дергачах 39-річна жінка напала з викруткою на 52-річну продавщицю магазину. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, жінка зайшла в магазин і попросила допомогти підібрати їй куртку. Потім зажадала ще один пакет для товару. Коли продавщиця відвернулася, зловмисниця зайшла за прилавок, витягла з кишені загострену викрутку і зажадала гроші. Працівниця магазину віддала Фігурантці свою сумочку з грошима та особистими речами.

RVQhDAaa_ZNpx-zMuGGgneWkf.jpg


Правоохоронці відшукали зловмисницю. У неї вдома силовики знайшли речові докази. Нападаючій повідомили про підозру, їй загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Харківської області оголосив вирок у справі про розбещення чоловіком малолітнього хлопчика. Відзначається, що чоловік покликав дитину в гості відсвяткувати свій день народження. Мати хлопчика знала його і нічого не підозрювала. Увечері зловмисник розділ дитини під приводом необхідності випрати його речі. Потім господар будинку роздягнувся сам і приставав до потерпілого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися