У Харківській області через аварію без води залишилося ціле місто

Первомайський приєднали до резервного водопостачання

На Харківщині 1 січня, місто Первомайський через аварію залишився без води. Про це повідомив міський голова Первомайського Микола Бакшеєв у Facebook.

"Вітаю всіх з Новим Роком! На жаль, відбулася аварійна зупинка енергопостачання ділянки видобутку та підготовки питної води. Відсутність електрики, в свою чергу, унеможливило подачу питної води на місто. Первомайським РЕМ розпочато відновлювальні роботи. Після їх виконання, подачу води буде відновлено!" – написав Бакшеєв.

Після аварії о 8:45 ранку без води залишилися 12 тисяч абонентів. Відзначається, що подачу води тимчасово припинили в 200 багатоповерхівках і приватному секторі. Поки будуть відновлювати електрику на ділянці, вода буде подаватися з резерву. На щастя, Об'єкт водопостачання вже перемикнули на резервну лінію. Зараз перевіряють помпове обладнання і переходять до запуску

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові з початку року по сьогодні працівники КП "Харківводоканал" змінили понад 16 кілометрів технічно зношених мереж холодного водопостачання. У 2020 році КП "Харківводоканал" збирається перекласти понад 25 км технічно зношених мереж холодного водопостачання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися