У Харківській області три пожежі з чотирма смертями: Житлові будинки тепер просто попіл (ФОТО)

У Куп'янську жінка намагалася врятуватися від вогню, але не встигла і померла

У Харківській області рятувальники гасили ще три пожежі. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС.

У селі Спартаси Манченківської селищної ради Харківського району, 2 січня, під час пожежі загинули три людини. Рятувальники виявили тіла двох чоловіків, 1969 і 1985 років народження, та жінки, 1975 року народження. В одній з кімнат було знайдено сліди горіння: прогар в дерев'яній підлозі та обвуглені останки тілогрійки. Самого горіння і навіть диму на той час уже не було. За попередніми даними до трагічних наслідків призвело отруєння продуктами горіння, зокрема чадним газом. Зараз слідчої оперативною групою поліції з'ясовуються всі обставини трагедії.

Друга пожежа сталася, 3 січня, в Харкові в покинутому житловому будинку на вул. Донецькій, 22. Коли на місце події прибули рятувальники, то виявили, що горять домашні речі та дерев'яні лати стін на площі 10 кв. м. Пожежники знайшли на території бездомного, якого госпіталізували в Харківську міську лікарню швидкої медичної допомоги. На вигляд йому близько 35 років. Його особистість зараз встановлюється. О 01:03 пожежу локалізували, в 02: 24 повністю ліквідували. За попередніми даними причиною виникнення пожежі стала необережність під час куріння.

І останній пожежа сталася, 3 січня, в Куп'янську на вул. Миру, 34. Горіла квартира на першому поверсі в чотириповерховому будинку. Пожежники знайшли на сходовій клітці господиню квартири 1939 року народження. Її стан був критичний. Пожежники негайно винесли жінку на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. На жаль, медики не змогли врятувати її. Причини пожежі все ще встановлюються.

Раніше "Коментарі" розповіли, про цілу купу пожеж, якими Новий рік зустрів рятувальників.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися