В Харкові роботодавцям телефонують шахраї та пропонують допомогу

Від імені ГУ Держпраці роботодавцям Харківщини за гроші пропонують вирішити питання з перевірками

Харківським роботодавцям телефонують невідомі та за грошову винагороду пропонують допомогти вирішити питання з перевірками. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в ГУ Держпраці у Харківській області.

Так, телефонні шахраї представляються фахівцями Управління Держпраці та пропонують за грошову винагороду допомогти керівнику підприємства з вирішенням питань щодо проведення перевірки підприємства на дотримання вимог з охорони праці. В ГУ Держпраці повідомляють, що ці особи не мають до них ніякого відношення, а їх дії є кримінальним злочином.

Роботодавців попросили бути пильними, і якщо їм зателефонували з подібною пропозицією, уточнювати дані осіб, які представилися фахівцями Управління і телефонувати правоохоронцям на номер "102" або на гарячу лінію поліції за номером: (044)287-82-82. Також можна звернутися і до ГУ Держпраці за телефоном: (057)700–76-67 та (057)720-11-11 (лінія працює у вихідні та святкові дні).

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області у громадян від імені керівництва прокуратури Харківщини вимагали гроші. У прокуратурі повідомили, що ті, хто телефонував та писав – шахраї. Ці люди не мають жодного відношення до правоохоронних органів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися