У будівлі Союзу письменників в центрі Харкова сталося загоряння: що кажуть пожежники

За повідомленнями пожежників, в результаті спалаху ніхто не постраждав

Увечері 5 січня пожежні загасили пожежу в двоповерховій будівлі по вулиці Чернишевського, 59 в центрі Харкова, де знаходиться обласне відділення Спілки письменників України. Про це інформаційному виданню Харків Times повідомили в прес-службі ГосЧС області. Повідомлення про пожежу надійшло на номер "101" о 17:55.

На місце події було направлено чотири відділення служби порятунку на автоцистернах та відділення на автодрабині. На момент прибуття пожежних було встановлено, що в приміщенні на другому поверсі горять меблі і деякі речі. Площа пожежі склала близько 5 кв. м. о 18:21 пожежу було локалізовано, а о 20:15 повністю ліквідовано.

"За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі", - йдеться в повідомленні пожежної служби. Крім того пожежники повідомили, что в результаті пожежі ніхто не постраждав.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харківські рятувальники розповіли про пожежі та події на новорічні вихідні. У Харкові та області за вихідні дні та Новорічні свята з 31 грудня 2020 по 4 січня 2021 рятувальники 100 разів виїжджали на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися