Харківські прикордонники провели успішне затримання громадянина Росії

Затриманого харківськими прикордонниками порушника українського кордону очікує штраф

6 січня неподалік від села Токарівка Дергачівського району під час патрулювання кордону співробітники Харківського прикордонного загону затримали нелегала. Чоловік мав намір сховатися від прикордонників в яру, але не врахував, що вони мали тепловізори, які добре розрізняють силует людини на холодному снігу.

"Порушника затримали. Ним виявився громадянин РФ. Затриманий розповів, що хотів відсвяткувати Різдво з родичами в Україні", - розповіли в Держприкордонслужбі.

Перетнути кордон через офіційні пункти пропуску чоловік не міг, оскільки не виплатив борги по кредитах, а таких людей російські прикордонники не випускають з країни. Тепер його долю буде вирішувати український суд за адміністративне порушення. Швидше за все, російського громадянина очікує штраф.

У 2020-му році харківські прикордонники затримали майже 200 осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон України і Росії. Наприклад, 27 грудня минулого року прикордонникам попався громадянин Росії, якого українські поліцейські розшукували за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харківські прикордонники запобігли кримінальному злочину і затримали зловмисника.



Юрий

6 січня 2021, 19:06

Наверно шел в ближайшее село к родственникам,за то много шума из ничего.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися