Будьте обережні: харків'ян попереджають про нову небезпеку

Харків'ян закликають не виходити на тонкий лід, який почав танути від потеплінь

Рятувальники закликають харків'ян не виходити на тонкий лід, який утворився на водоймах, і застерегти від цього своїх дітей. Крім того, рятувальники просять категорично не виходити на лід в умовах обмеженої видимості: туман, темний час доби тощо.
"Завзятим рибалкам також слід пам'ятати, що ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки при перебуванні на льоду", - відзначили в ГосЧС.
Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харківські рятувальники розповіли про пожежі і надзвичайні пригоди на новорічні вихідні. У Харкові та області за вихідні дні та Новорічні свята з 31 грудня 2020 по 4 січня 2021 рятувальники 100 разів виїжджали на ліквідацію пожеж та надзвичайних подій. Про це повідомляє ГУ ГСЧС в Харківській області. Рятувальники розповіли, що 43 виїзди на ліквідацію пожеж та загорянь, 21 виїзд для допомоги населенню і водіям транспортних засобів, 36 - інші виїзди. Під час ліквідації пожеж знайшли тіла 2 загиблих осіб, ще 3 людини померли при надзвичайних ситуаціях, а також 1 людина на водних об'єктах. Завдяки оперативним діям рятувальників двох людей на пожежах вийшло врятувати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися