Харківські прикордонники затримали контрабандну партію одягу на кордоні з Росією

На даний момент правоохоронці з'ясовують особу власника контрабандного одягу

За допомогою оптико-електронних приладів прикордонники зафіксували рух в сторону кордону з РФ трьох транспортних засобів. У районі села Красне в Харківському районі контрабандисти намагалися переправити через кордон сім тюків з жіночим одягом.

Як повідомили в Держприкордонслужбі, товар був підготовлений для переправлення з України в Росію. Товарно-матеріальні цінності будуть передані співробітникам правоохоронних органів. Тривають заходи щодо встановлення власника.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харківські прикордонники провели успішне затримання громадянина Росії. 6 січня неподалік від села Токарівка Дергачівського району під час патрулювання кордону співробітники Харківського прикордонного загону затримали нелегала. Чоловік мав намір сховатися від прикордонників в яру, але не врахував, що вони мали тепловізори, які добре розрізняють силует людини на холодному снігу.

"Порушника затримали. Ним виявився громадянин РФ. Затриманий розповів, що хотів відсвяткувати Різдво з родичами в Україні", - розповіли в Держприкордонслужбі.

Перетнути кордон через офіційні пункти пропуску чоловік не міг, оскільки не виплатив борги по кредитам, а таких людей російські прикордонники не випускають з країни. Тепер його долю буде вирішувати український суд за адміністративне порушення. Швидше за все, російського громадянина очікує штраф.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися