Через негоду у Харкові падали дерева, а в області кілька населених пунктів залишилися без світла

Часткове знеструмлення сталося у 7 районах Харківської області

Станом на ранок вівторка, 25 лютого, у Харкові через сильний вітер впало 13 дерев та 7 великих гілок. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі міської ради Харкова.

У міськраді з посиланням на Департамент комунального господарства повідомили, що найбільше дерев впало  в Слобідському та Індустріальному районах міста. Там зафіксували по три випадки. Інциденти сталися в Олександрівському сквері, на проспекті Гагаріна, вулицях Біблика, Польовій, 12 Квітня та Костичева.

Також по кілька дерев впало в Московському і Київському районах Харкова, в тому числі на Салтівському шосе, вулицях Героїв Праці, Валентинівській і Проскури. 

На даний момент більша частина дерев, що впали, вже розпиляна та вивезена, решта буде прибрана найближчим часом. 

А в Харківський області через негоду без світла лишилися кілька населених пунктів. У прес-службі Харківської обласної державної адміністрації з посиланням на Департамент цивільного захисту повідомили, що через негоду сталося часткове відключення населених пунктів від електропостачання а Богодухівському, Коломакському, Краснокутському, Зачепилівському, Харківському, Валківському та Куп’янському районах. Наразі проводяться ремонтні роботи.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що через непогоду на Харківщині, дороги всю ніч розчищали від снігу та ожеледі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися